Elämän Mittainen Matka

UKK

Harmony - Peace - LovePikkuhiljaa yksi toisensa jälkeen on saanut selville Cambailuni. Ensisijaisesti teen sitä hissukseen, en halua ihmisten kysymyksiä tai arvostelua. Kuitenkin välillä tulee kysymyksiä ja ihmetyksiä… Kokoan ne tähän artikkeliin. Päivitän artikkelia aina tarvittaessa.

Mistä keksit Cambridge Ohjelman?
Reipas vuosi sitten muutama Facebook-kaveri Cambaili. Tuloksia tuli, mutta hommasta kirjoitettiin julkisuudessakin. Olin silloin skeptinen. Ystäväni tiputti keväällä hyvin painoa CWP avulla ja se innosti vähän. Pohdin jonkin aikaa ja valmentajan löydyttyä ihan läheltä, päätin tarttua härkää sarvista.

Miten pystytte syömään kotona eri ruokia?
Päättäväisyys. Halu pudottaa painoa. Täysillä eteenpäin. Loppujen lopuksi kyse on vain siitä, mitä itse haluaa. Mihin on itse valmis. Ei ole edes tehnyt pahaa katsoa, kun mies vieressä syö jotain omaa ruokaansa. Koska tahdon pudottaa painoa!

Eikö pussiruoka ole yksitoikkoista?
CWP-ateriat ovat yllättävän maistuvia ja monipuolisia. On Spagetti Bolognesea, sienirisottoa ja pirtelöitä. Patukoista en itse hirveästi tykkää, mutta ovat hyviä, jos on pois kotoa.

Kuinka alkoholi vaikuttaa painonpudotukseesi?
Tarkoituksella aloitin tipattoman samaan aikaan kuin CWP. Aion olla käyttämättä alkoholia marraskuun loppuun saakka, jolloin pidän pienen tauon ja lomailen ulkomailla.

Miten syöt/juot juhlissa, jossa tarjolla on ”ilmaiseksi” vaikka mitä herkkuja ja juomia?
Yhdet rapujuhlat vietin jo selvinpäin ja oman evään kera. Helppoa. Ja hanasta tulee vettä 😉 Kakkuakin pystyin vastustamaan, koska tahtoa on varmaan liikaakin.

Miten ihmiset ovat suhtautuneet diettiisi?
Ensinnäkin karsastan sanaa ”dietti”. Pudotan painoa, painonpudotus, elämäntapojen muutos. Ne ovat ehkä oikeampia sanoja. Miten ihmiset suhtautuvat? En ole tarkoituksella kertonut kovin monelle tästä. En halua paineita ympäriltä. Ne jotka tietävät, ovat pääasiassa tsempanneet. Juhlat selvinpäin toi monta taputusta olkapäälle ja kunnioitusta, kun olen niin päättäväinen. Toinen puoli on sitten se, että jotkut miettivät ”minä en voisi” ja ”minulla ei vaan onnistuisi”, tmv. En anna sen häiritä. Itse haluan kiloistani eroon ja pystyn tähän.

Miten pärjäät taso 1:llä niin helposti?
Aiemmin ruokailuni oli aika vähäistä. Päivän aikana saatoin juoda vain Pepsi Maxia ja olla syömättä iltaan. Illalla sitten pikaruokaa, ranskalaisia uuniin tai pitsa… Eli elin mahdollisimman epäterveellisesti. Näinpä 500 kcal on aika sopiva ja helppo määrä minulle. Lisäksi pitää syödä säännöllisesti ja ruuat on simppeli valmistaa.

Millaisia positiivisia vaikutuksia olet huomannut painonpudotuksen lisäksi?
Yksi tärkeimmistä on uni! Nukun sikeästi ja hyvin yöni. Mittaan S Healthilla unen laatua ja sen mukaan liikkumatonta aikaa on parilla kuluneella viikolla ollut 94-95% nukutusta ajasta, myös päikkäreillä! Lisäksi energiataso on huippua. Aamulla, kun herään, ei väsytä. Jaksan ja minua huvittaa liikkua. Kotona jaksan siivota, voisin kokoajan olla imuroimassa (mitä inhoan melkein yhtä paljon kuin villakoiria). Mieli on positiivisempi enkä jaksa stressata turhista.