Elämän Mittainen Matka

Päivä 20, festaripäivä

on 26.9.2015

Päivä 20Tänään suuntasin puolilta päivin #dekkari-festivaaleille, johon sain vapaalipun. Oli loistava tapahtuma ja sain kahdelta dekkarikirjailijalta ostamiini kirjoihin omistuskirjoituksen. Toivottavasti ensi vuonna järkätään vastaava.

Nyt illan rentoudun kynttilän valossa.  kasvonaamio naamassa. Söin äsken Spagetti Bolognesen runsaalla valkosipulilla ja timjamilla, nams!

Ateriat

 • Cappuccinopirtelö, 138 kcal
 • Minttusuklaapatukka, 184 kcal (en tykännyt)
 • Spagetti Bolognese, 205 kcal

2 Responses to “Päivä 20, festaripäivä”

 1. Minnis sanoo:

  Kiitos viestistäsi! Se olikin ensimmäinen kommentti ikinä tässä blogissani 😉
  Mulla oli vähän se ongelma aiemmin, etten juurikaan syönyt koko päivänä ja sitten illalla söin ranskalaisia, pitsaa, hampurilaisen, tmv. Jostain syystä mulla vaan ei ole nälkää oikeastaan ollenkaan ja motivaatiokin on varmaan kohdallaan. Jännitin sitä, sillä olen työttömänä kotona ja on aikaa miettiä mielitekoja ja mitä voisi syödä, jos söisi 😀 Mutta ei. Mä haluan onnistua ja tää on helppoa mun mielestä 😉
  – Minnis

 2. K sanoo:

  Mulla menossa 9. pv. Olen ollut alusta asti 1+ dieetillä. EN ymmärrä miten pärjäät pelkällä ykkös tasolla. Mulla on nälkä melkein koko ajan tällä ruokamäärällä :S Välillä mietin että onko tää hullun hommaa. Äskenkin tuli jostain salmiakin tuoksu nenään. Ja en oo sitä syöny aikoihin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 3 =